Door de pandemie en alle maatregelen is de tentoonstelling helaas niet meer dan een maand te zien. Daarom organiseren wij een finissage avond waarop jullie gratis naar het museum kunnen komen. Vooral om Brueghel en tijdgenoten te komen bekijken, maar ook een avond waar het hele museum gewoon open is! Reserveer wel van te voren je gratis ticket via de onderstaande knop.

RESERVEER JE TICKET

De avond is gewijd aan Brueghel en tijdgenoten: kunst als verborgen verzet? en daarom zijn er twee lezingen van gastconservator Dorien Tamis én twee boek voordrachten door schrijver Jeroen Olyslaegers.

Jeroen Olyslaegers Bonnefanten 2021

Dorien Tamis spreekt als gastconservator over de verhalen achter de tentoonstelling en laat elk detail en schilderij leven.

Bestseller auteur Jeroen Olyslaegers spreekt voor een live publiek over het Antwerpen van de 16e eeuw. In zijn laatste roman Wildevrouw brengt hij deze woelige periode in de toen al kosmopolitische Scheldestad helemaal terug tot leven. Jeroen Olyslaegers, die met deze roman boven aan de Vlaamse bestsellerlijsten staat, heeft één regel voor zichzelf: het mag nóóit saai zijn. Overdadig mag wel, graag zelfs.

Dat belooft wat op 4 juli!

Wanneer:
Zondag, 4 juli, 17:00 - 21:00 uur

Waar:
Bonnefanten, Avenue Ceramique 250, 6221 KX Maastricht

Entree:
Gratis na reservering. Let op: er zijn een gelimiteerd aantal tickets!

RESERVEER JE TICKET

Programma:
  • 17:00 Lezing door Dorien Tamis (voor alle bezoekers)
  • 18:00 Voordracht Jeroen Olyslaegers
  • 18:45 Signeersessie Jeroen Olyslaegers
  • 19:00 Lezing door Dorien Tamis
  • 21:00 Museum sluit

Brueghel en tijdgenoten: kunst als verborgen verzet?

Tot dan!