Voortgezet onderwijs

Onder leiding van onze museumdocenten worden leerlingen aangezet tot kritisch denken en het vormen van een eigen mening.

Onder leiding van onze museumdocenten worden leerlingen aangezet tot kritisch denken en het vormen van een eigen mening.

Via onderstaande knop kun je ons aanbod voor het voortgezet onderwijs bekijken en een reservering maken.

AANBOD

Duur & Kosten

Alle voortgezet onderwijs programma’s kunnen geboekt worden voor 1 of 1,5 uur.

1 of 1,5 uur
€ 72,50 per 15 leerlingen voor 1 uur
€ 107,50  per 15 leerlingen voor 1,5 uur

Vragen

Heb je vragen over onze educatieve programma’s? Neem dan contact op met onderwijs@bonnefanten.nl.

Zelfstandig museumbezoek

Met de klas het museum bezoeken zonder een programma van ons? Dat kan natuurlijk ook! Stuur een email zodat wij weten van jouw komst en je gratis naar binnen kunt met jouw klas.

Begeleiding

Boekt u bij ons een programma? Dan vragen wij om met minimaal 1 begeleider en maximaal 2 begeleiders per 15 leerlingen aanwezig te zijn tijdens het museumbezoek. Meer begeleiding is mogelijk in overleg.

Cultuurkaart

Je kunt bij ons met de Cultuurkaart betalen voor de onderwijsprogramma's. Geef je Cultuurkaartnummer door bij jouw reservering. Jouw budgethouder krijgt een e-mail wanneer de bestelling klaarstaat en accordeert deze via de website van CJP.

Vervoer

Met de NS-Schooltoer reizen docenten en leerlingen uit het voortgezet onderwijs die zijn aangesloten bij de CJP Cultuurkaart, duurzaam en met een korting in de daluren met NS.
Bezoek de website van initiatiefnemer NS voor de voorwaarden en meer informatie over het aanvragen van de NS-Schooltoer.