Via onderstaande knop kun je ons aanbod voor het voortgezet onderwijs bekijken en een reservering maken.
AANBOD & RESERVEREN

Belangrijke informatie reserveren

Reserveren gaat eenvoudig via bovenstaande knop. Selecteer het gekozen programma en vul het online formulier in.

Je kunt direct betalen maar ook achteraf middels een factuur of de cultuurkaart. Houd dan jouw gegevens bij de hand zodat je deze in de laatste stap aan ons kan doorgeven.
Na het reserveren nemen onze planners contact met je op om de boeking te bevestigen.

LET OP: reserveren is nog geen definitieve boeking.

Vragen

Heb je vragen over onze educatieve programma’s? Neem dan contact op met onderwijs@bonnefanten.nl.

Zelfstandig museumbezoek

Met de klas het museum bezoeken zonder een programma van ons? Dat kan natuurlijk ook! Klik op bovenstaande knop, selecteer ‘zelfstandig museumbezoek’ en vul jouw gegevens in. Zo weten wij van je komst en kun je gratis naar binnen met jouw klas.

Begeleiding

Wij vragen minimaal 1 begeleider en maximaal 2 begeleiders per 15 leerlingen om aanwezig te zijn tijdens het museumbezoek. Meer begeleiding is mogelijk in overleg.

Cultuurkaart

Je kunt bij ons met de Cultuurkaart betalen voor de onderwijsprogramma's. Geef je Cultuurkaartnummer door bij jouw reservering. Jouw budgethouder krijgt een e-mail wanneer de bestelling klaarstaat en accordeert deze via de website van CJP.

Vervoer

Met de NS-Schooltoer reizen docenten en leerlingen uit het voortgezet onderwijs die zijn aangesloten bij de CJP Cultuurkaart, duurzaam en met een korting in de daluren met NS.
Bezoek de website van initiatiefnemer NS voor de voorwaarden en meer informatie over het aanvragen van de NS-Schooltoer.