Beste bezoeker en
Bonnefantenliefhebber,

Bonnefanten is weer open!
Wij hebben je gemist en verwelkomen je graag weer. Om ervoor te zorgen dat alles in goede banen loopt en om samen te zorgen voor een veilig en aangenaam museumbezoek worden er gepaste maatregelen genomen.

De belangrijkste maatregel is dat wij sterk adviseren om vooraf online een ticket te boeken. Ook als je in het bezit bent van een Museumkaart of andere kortingskaart. Zo kunnen we ervoor zorgen dat het 1,5 meter bezoek voor iedereen te garanderen is en wordt drukte voorkomen. We verwachten wel dat je als gezin of huishouden bij elkaar blijft. Koop je tickets online.

De openingstijden van het museum blijven hetzelfde, van dinsdag tot en met zondag ben je van harte welkom van 11:00 - 17:00 uur. De Museumshop is voorlopig beperkt geopend vanaf 12:00, in het weekend vanaf 11:00.

Belangrijk: lees via deze link de specifieke richtlijnen met betrekking tot het aangepaste museumbezoek.
Heb je nog meer vragen, mail dan naar info@bonnefanten.nl.

Hopelijk tot snel!

Op dit moment verstrekken wij geen audiotour-apparaten aan de kassa. Via de ‘Guide ID’ app is het mogelijk de audiotour van het Bonnefanten te beluisteren op jouw smartphone. Maak s.v.p. gebruik van je eigen oordopjes tijdens het beluisteren van de audiotour.

Alleen samen houden we het museum open!

Klik hier voor meer informatie over de huidige situatie volgens het RIVM.

Wil je alvast kunst bekijken?

Krijg een impressie van onze tentoonstellingen:

Tentoonstellingen

Of scroll door onze gehele collectie online. Meer weten over een kunstwerk? Stuur ons een berichtje via Instagram of Facebook en stel je vraag!

Ontdek de collectie

Zelf thuis iets maken of iets leuks én educatiefs om de kinderen bezig te houden?

Bekijk onze Bonnefanten at home pagina!