Vanaf 28 november geldt het volgende:

Doorstroomlocaties, zoals musea, moeten bezoekers om een coronatoegangsbewijs (CTB) vragen, inclusief geldig ID-bewijs. Een geldig ID is een paspoort, ID-kaart of rijbewijs.
Het tonen van een CTB is verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder. Wij vragen je dan ook om hiermee rekening te houden bij een bezoek aan het Bonnefanten.

Naast de verplichte coronapas gelden de volgende maatregelen voor je museumbezoek:

  • 1,5 meter afstand is verplicht. Behoor je niet tot hetzelfde huishouden, houd dan 1,5 meter afstand van de andere museumbezoekers.
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht.

Ons museumcafé Ipanema is en blijft ook toegankelijk met een coronatoegangsbewijs. Ook hier is het houden van 1,5 meter afstand en het dragen van een mondkapje verplicht. Zodra je zit mag het mondkapje af. Ipanema sluit samen met het museum om 17:00 uur.

Geldig coronatoegangsbewijs

Een geldig coronatoegangsbewijs (CTB) is een QR-code die je digitaal of op papier toont.
Voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs: https://coronacheck.nl/nl/

Internationale bezoekers

Bezoekers uit landen waar geen EU Digitaal Corona Certificaat wordt gebruikt, moeten zich vooraf testen via Testen voor Toegang en hun resultaat in CoronaCheck omzetten in een coronabewijs. Dit wordt getoond samen met een geldig ID-bewijs.

Geniet van je museumbezoek en boek je ticket online. Tijdsloten vervallen, maar met je online ticket boek je een dag van bezoek en kun je komen hoe laat je wilt binnen de reguliere openingstijden. Lees hier meer over de huisregels in coronatijd.

RESERVEER TICKET(S)

Bekijk alvast onze tentoonstellingen:

TENTOONSTELLINGEN

De parkeergarage onder Vodafone, Q-Park Bonnefanten is gesloten t/m decemer 2021 i.v.m. herstelwerkzaamheden n.a.v. de wateroverlast. De Q-Park parkeergarage Plein 1992 is wel te gebruiken, klik hier voor meer informatie over deze parkeergarage.

Leuk om thuis te doen

Opzoek naar Kijktips? Zelf thuis iets maken of iets leuks én educatiefs om de kinderen bezig te houden?

Bekijk onze to do's voor thuis!

BONNEFANTEN AT HOME

Wil je alvast kunst bekijken?

Scroll door onze gehele collectie online. Meer weten over een kunstwerk? Stuur ons een berichtje via Instagram of Facebook en stel je vraag!

ONTDEK DE COLLECTIE

Museumcafé Ipanema

Bij goed weer is het heerlijke terras aan de Maas geopend en je kunt altijd terecht voor o.a. een koffie to go.

IPANEMA

Header: Overzicht Margaret Kilgallen, that’s where the beauty is., 2019. Foto: Tony Prikryl