Let op! De parkeergarage onder Vodafone, Q-Park Bonnefanten is gesloten t/m decemer 2021 i.v.m. herstelwerkzaamheden n.a.v. de wateroverlast. De Q-Park parkeergarage Plein 1992 is wel te gebruiken, klik hier voor meer informatie over deze parkeergarage.

Beste bezoeker en
Bonnefantenliefhebber,

Het museum is weer open!

Met de heropening van de musea vanaf 5 juni, verruimt het Bonnefanten haar openingstijden en -dagen. Zo bieden we extra ruimte en tijd voor alle tentoonstellingen en kunnen bezoekers op een veilige manier blijven genieten van al het moois dat we bieden.

Vanaf zaterdag 5 juni tot en met zondag 29 augustus 2021 is het museum extra geopend op maandagen én een uur eerder open: maandag tot en met zondag van 10:00 - 17:00 uur.

De Bonnefanten museumshop is in genoemde periode van maandag t/m vrijdag geopend van 11:00 - 17:00 uur en zaterdag t/m zondag van 10:00 - 17:00.

Corona protocol:

Het vooraf online reserveren en boeken van je tickets is vanaf zaterdag 26 juni niet meer verplicht, maar bevelen we wel aan als je verzekerd wilt zijn van een museumbezoek op het door jouw gewenste moment. Ook als je in het bezit bent van een Museumkaart of andere kortingskaart. Zo voorkomen we dat we door het bereiken van de maximale bezoekerscapaciteit bezoekers tijdelijk moeten weigeren. Bij vrije inloop vindt registratie en triage aan de kassa plaats. Via onderstaande link boek je direct jouw ticket(s). Lees hier meer over de huisregels in coronatijd.

RESERVEER TICKET(S)

Leuk om thuis te doen

Opzoek naar Kijktips? Zelf thuis iets maken of iets leuks én educatiefs om de kinderen bezig te houden?

Bekijk onze to do's voor thuis!

BONNEFANTEN AT HOME

Wil je alvast kunst bekijken?

Scroll door onze gehele collectie online. Meer weten over een kunstwerk? Stuur ons een berichtje via Instagram of Facebook en stel je vraag!

ONTDEK DE COLLECTIE

Krijg een impressie van onze tentoonstellingen:

TENTOONSTELLINGEN

Museumcafé Ipanema

Bij goed weer is het heerlijke terras aan de Maas geopend en je kunt altijd terecht voor o.a. een koffie to go.

IPANEMA

Alleen samen houden we het museum open!

Klik hier voor meer informatie over de huidige situatie volgens het RIVM.