Beste bezoeker en
Bonnefantenliefhebber,

Bonnefanten is weer geopend!
Wij hebben je gemist en verwelkomen je graag weer. Om ervoor te zorgen dat alles in goede banen loopt en om samen te zorgen voor een veilig en aangenaam museumbezoek worden er gepaste maatregelen genomen.

De belangrijkste maatregel is dat het verplicht is om vooraf online een ticket te boeken. Ook als je in het bezit bent van een Museumkaart of andere kortingskaart. Zo kunnen we ervoor zorgen dat het 1,5 meter bezoek voor iedereen te garanderen is en wordt drukte voorkomen. We verwachten wel dat je als gezin of huishouden bij elkaar blijft. Koop je tickets online.

Vanaf 1 december 2020 geldt een mondkapjesplicht voor publieke binnenruimten. Dit betekent dat het vanaf deze datum verplicht is een mondkapje te dragen in het museum.

De openingstijden van het museum blijven hetzelfde, van dinsdag tot en met zondag ben je van harte welkom van 11:00 - 17:00 uur. De Museumshop is voorlopig beperkt geopend vanaf 12:00, in het weekend vanaf 11:00.
Nieuw: van zaterdag 19 december 2020 t/m zondag 3 januari 2021 is het museum alle dagen open van 10:00 - 17:00, met uitzondering van Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag.

Belangrijk: lees via deze link de specifieke richtlijnen met betrekking tot het aangepaste museumbezoek.
Heb je nog meer vragen, mail dan naar info@bonnefanten.nl.

Hopelijk tot snel!

Op dit moment verstrekken wij geen audiotour-apparaten aan de kassa. Via de je smartphone is het mogelijk de audiotour van het Bonnefanten te beluisteren. Maak s.v.p. gebruik van je eigen oordopjes tijdens het beluisteren van de audiotour. 

AUDIOTOUR

Leuk om thuis te doen

Wil je alvast kunst bekijken?

Scroll door onze gehele collectie online. Meer weten over een kunstwerk? Stuur ons een berichtje via Instagram of Facebook en stel je vraag!

ONTDEK DE COLLECTIE

Krijg een impressie van onze tentoonstellingen:

TENTOONSTELLINGEN

Zelf thuis iets maken of iets leuks én educatiefs om de kinderen bezig te houden?

Bekijk onze to do's voor thuis!

BONNEFANTEN AT HOME

Museumcafé Ipanema

Museumcafé Ipanema is gesloten voor regulier horecagebruik en heeft alleen nog een ‘to go’-functie. Meer informatie vind je op de website van Ipanema.

IPANEMA

Alleen samen houden we het museum open!

Klik hier voor meer informatie over de huidige situatie volgens het RIVM.