RESERVEER PROGRAMMA

Liefde voor kunst bijbrengen! Dat is wat wij in het Bonnefantenmuseum doen. Kunst kijken en beleven leert je namelijk wat over jezelf en de wereld om je heen. Het doel? Het stimuleren van expressie, persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke betrokkenheid.

In het Bonnefantenmuseum ontdekken leerlingen niet alleen hoe mensen 500 jaar geleden tegen de wereld aankeken, maar ook hoe kunstenaars op dit moment overal ter wereld nieuwe dingen verzinnen. Oude meesters, moderne iconen, maar ook hedendaags talent uit eigen regio of van internationale allure; ze vinden allemaal hun plek in het opvallende gebouw aan de Maas.

Al onze programma’s sluiten aan op het curriculum en bij de belevingswereld van leerlingen. Een zelfstandig museumbezoek is ook mogelijk. Wij helpen je graag met de voorbereiding. Heb je vragen of speciale wensen? Neem contact op met de afdeling onderwijs reserveringen.

Anderstalige rondleidingen hebben een meerprijs van €10,- per rondleiding.

NS-Schooltoer

Met de Schooltoer reizen docenten en leerlingen uit het voortgezet onderwijs die zijn aangesloten bij de CJP Cultuurkaart, duurzaam en met een korting in de daluren met NS. Kijk hier voor meer informatie.

Cultuurkaart

Je kunt bij ons met de Cultuurkaart betalen voor de onderwijsprogramma's. Geef je Cultuurkaartnummer door bij jouw reservering. Jouw budgethouder krijgt een e-mail wanneer de weborder klaarstaat en accordeert deze via de website van CJP.