Huisregels

Wil je met je leerlingen een bezoek brengen aan het Bonnefanten? Lees dan eerst van tevoren de huisregels van het museum

Audiotour

Op verzoek kunnen wij recensies, zaal- en objectteksten sturen. In de museumshop zijn catalogi en andere interessante boekwerken te vinden over de collectie en de tijdelijke tentoonstellingen. Onze audiotour is gratis te beluisteren via de GUIDE ID podcatcher app.

Gratis toegang docenten

Nederlandse en Vlaamse docenten mogen gratis het museum bezoeken ter voorbereiding op een museumbezoek met de klas of ter inspiratie voor hun les op school. Laat je mail- en adresgegevens van de school achter bij de kassa en je ontvangt een gratis entreeticket. Kom je met een klas? Dan mag je als begeleider gratis mee (met een maximum van 4 begeleiders per 15 basisonderwijs leerlingen en maximum van 2 begeleiders per 15 voortgezet onderwijs leerlingen/ studenten MBO, HBO, WO).

Posters2-01.png

Onderwijsposters

Wil je graag een van onze 6 onderwijsposters met daarop ons aanbod ontvangen? Dat kan! Stuur een mail naar: educatie@bonnefanten.nl. Ook leuk om het klaslokaal mee te versieren!

BFM_Docentenfeest-51.jpg

Docentenfeest

Wil je zelf onze onderwijsprogramma’s ervaren en ontdekken wat het museum allemaal te bieden heeft voor jouw leerlingen? Maak er een leuk teamuitje van en kom naar het Bonnefanten Docentenfeest! Tijdens deze avond opent het Bonnefantenmuseum speciaal de deuren voor docenten en maak je op feestelijke manier kennis met ons educatief aanbod en het museum in de speedtours, workshops, de kunstquiz of photobooth. Nagenieten doe je met DJ Calapez op de dansvloer onder het genot van een drankje.

Datum: vrijdag 11 september 2020

Wil je een uitnodiging ontvangen voor het Docentenfeest? Stuur een mail naar: educatie@bonnefanten.nl.

BFM_Docentenfeest-106.jpg