Speciaal Programma

Twintig vrouwen van Stichting Ik Wil komen langs voor een speciale borduursessie in het kader van de tentoonstelling van patricia kaersenhout.

Visions of Possibilities van patricia kaersenhout komt bijna tot een einde. Ter gelegenheid hiervan en geïnspireerd door haar werk(wijze) is er op 4 november een aantal speciale activiteiten. Zo is er in samenwerking met 

Stichting Ik Wil

 een speciale borduursessie op zaal Ook vinden er filmvertoningen plaats en is er een lezing met Q & A achteraf. Kom langs, laat je verrassen, inspireer jezelf, kijk, luister en of doe mee.

Borduursessie
Twintig vrouwen van 

Stichting Ik Wil

 komen daarom op 4 november in het Bonnefanten langs voor een speciale borduursessie. Zij zullen die dag plaatsnemen en onderdeel zijn van het kunstwerk

Guess Who Is Coming to Dinner too

Tijdstip: 13:00 - 16:30 uur 
Locatie: 2e verdieping, tentoonstelling patricia kaersenhout
Entree: Gratis op vertoon van toegangsbewijs


Borduursessie Stichting Ik Wil, Van Abbemuseum Foto: Alifya Al-Harazi.

Lezing Vinod Busjeet
In zijn authentieke en universele roman Stille winden, droge zeeën laat Vinod Busjeet onderwerpen als identiteit, de erfenis van het kolonialisme, traditie, moderniteit, emigratie en de drang naar succes passeren. Hij zal hierover uiteraard zelf meer vertellen in zijn lezing en staat open voor vragen na afloop.

Tijdstip: 14:00 - 15:00 uur.
Locatie: 2e verdieping, bordes
Entree: Gratis op vertoon van toegangsbewijs
Taal: Engels

Workshop: De invloed van Queen Mother Yaa AsantewaaDe workshop neemt de bezoeker mee in het verhaal van Yaa Asantewaa. Wie was deze belangrijke vrouw uit de geschiedenis? Deze aangelegenheid biedt ruimte voor een open gesprek en invulling van eigen creatie. De workshop wordt begeleid door toegepast psycholoog in opleiding, Nafayah Kadmairubun. De ruimte is van 12:00 tot 16:30 uur open en is buiten de workshops vrij te bezoeken waarbij je wordt ontvangen door Nafayah Kadmairubun.

Tijdstippen: 13:00-13:30, 14:00-14:30, 15:00-15:30 uur
Locatie: 1e verdieping, corridor
Entree: Gratis op vertoon van toegangsbewijs
Taal: Nederlands

Filmvertoningen 
De films: I am not you Negroe en The Black power mix tapes zullen opeenvolgend gedurende de dag worden getoond.

Tijdstip: 11:00 - 17:00 uur.
Locatie: Studio Rossi
Entree: Gratis op vertoon van toegangsbewijs

Bijzonder evenement i.s.m. Keti Koti Comite Zuid-Limburg 
Dit evenement is al uitverkocht!

Dit inspirerende en verhelderende evenement is mede georganiseerd door Keti Koti Comite Zuid-Limburg. De reis begint met een rondleiding door patricia kaersenhout: Visions of Possibilities. Vervolgens vindt in het auditorium een driegangendiner plaats met bij elk gerecht de mogelijkheid om een boeiende discussie te voeren over belangrijke kwesties met betrekking tot het erfgoed van de slavenhandel. Door samen te komen, streven we ernaar de historische wortels van de uitdagingen in onze samenleving te verkennen en onszelf te empoweren om een gezonde toekomst te co-creëren. Om deze verrijkende dag af te sluiten is er een opwindende Afrikaanse dansworkshop. Niet alleen om onze zintuigen te prikkelen, maar ook als doel om de besproken thema's, zoals Keti Koti, vrijheid, te verwerken en om te zetten in dans en beweging. 
Wil je erbij zijn? Reserveer dan snel je gratis plek via

deze

link.

Nutezien

Geen resulaten gevonden.
Bezig met laden