Als verdieping bij de presentatie Pixel Perfect? vindt zaterdag 9 maart een panelgesprek plaats over de kansen van digitale reproducties voor musea en publiek. De voertaal is Engels.

Het panelgesprek is gratis op vertoon van een geldig entreebewijs en zal plaatsvinden in het Auditorium van Bonnefanten. Internationale experts gaan met elkaar in debat over vragen als: wat maakt een kunstwerk het bekijken waard? Mag alleen het echte, originele schilderij in een museum hangen? Of is een reproductie ook functioneel?

Te gast zijn: Mario Cristiani, ere-voorzitter van Save The artistic Heritage, James Bradburne, voormalig directeur Pinacoteca di Brera en Palazzo Strozzi, Milaan, Giacomo Nicolella Maschietti, journalist en kunstexpert, Micha Leeflang, zelfstandig kunsthistoricus en conservator Kasteel Huis Bergh en Till-Holger Borchert, directeur van het Suermondt Ludwig Aken.

Aansluitend is er een bezichtiging van Pixel Perfect?.

  • Datum en tijd: Zaterdag 9 maart 14:00-15:15 uur (inloop 13:45 uur)
  • Locatie: Bonnefanten, Avenue Ceramique 250, 6221 KX Maastricht
  • Entree: Gratis toegankelijk op vertoon van geldig entreebewijs. Wil je zeker zijn dat je erbij bent meld je dan aan, want vol is vol.

Aanmelden via reservations@bonnefanten.nl o.v.v. Panelgesprek Pixel Perfect?.

Nutezien

Geen resulaten gevonden.
Bezig met laden