Vrijdag 19 april 2024 gooit Bonnefanten de deuren weer wagenwijd open voor Museumnacht Maastricht 2024.

Museumnacht in Bonnefanten:
Let’s open up! We open the doors for you to open your mind.

We gaan weer los tijdens Museumnacht! Buiten op het voorplein wordt de 50ste verjaardag van Hip-Hop gevierd onder het motto: 50 year anniversary jam- ‘What does it all mean.’ Geniet en dans op muziek van diverse DJ’s en een drumrobot.

Binnen vind je referenties aan Hip Hop in Memories van Sellam El Achari, danser en choreograaf van SALLY Dansgezelschap Maastricht. Door het hele museum zijn podia waar muziek, poetry en dans elkaar ontmoeten in doorlopende voorstellingen. Deelnemers van het VISTA college Taal+ hebben voor deze gelegenheid een kunstwerk gemaakt als reflectie op het thema vrijheid. Je beleeft Museumnacht Maastricht optimaal vanaf de Bonnefantentoren of als bezoeker van de Lavelöss Party @Museumcafé Ipanema. En je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag; YOUNG OFFICE en Stichting Stadsnomade hosten een toffe tote-bag workshop.

Dus het wordt weer een night to remember! Met veel livemuziek, speedtours en workshops.

Wanneer: vrijdag 19 april 2024

Hoe laat: 20:00 - 00:00 uur

Entree: 

  • Regulier: € 17,50 + afterparty Muziekgieterij: € 22,50
  • Student/CJP: € 12,50 + afterparty: € 17,50
  • Jonger dan 16 jaar: Gratis (m.u.v. afterparty)
TICKETS

Tentoonstellingen

Alle tentoonstellingen zijn deze avond natuurlijk te zien. Dus geniet ook zeker van de overzichtstentoonstellingen What Freedom Is To Me van pionier Isaac Julien en The Restless Wanderer van Shinkichi Tajiri.

Nutezien

Geen resulaten gevonden.
Bezig met laden