ELEMENTS 2024: Een maand lang vieren we de diversiteit en kwaliteit van hedendaagse kunst met tentoonstellingen en activiteiten in de Euregio Maas-Rijn.

ELEMENTS 2024: een uniek Euregionaal cultureel programma

ELEMENTS 2024 vindt plaats van donderdag 23 mei tot en met zondag 23 juni.

Na de succesvolle eerste editie van ELEMENTS in 2021 hebben 11 Euregionale kunst- en cultuurinstellingen weer de handen ineen geslagen. Dit netwerk van kunstinstellingen viert, samen met publiek, de diversiteit en kwaliteit van de hedendaagse kunst en zet de Euregio Maas-Rijn in de (culturele) schijnwerpers. Tussen Sittard en Luik en van Hasselt tot aan Aken presenteert ELEMENTS 2024 een maand lang een actueel, divers en grensverleggend aanbod aan tentoonstellingen en speciale activiteiten. Een feest voor alle zintuigen.

Tijdens ELEMENTS komen alle elementen van kunstbeleving aan bod: creëren, onderzoeken, kijken, beleven, meemaken en talentontwikkeling. Door deelnemende instellingen worden naast tentoonstellingen ook extra activiteiten georganiseerd, zoals performances, lezingen, rondleidingen, gratis avondopenstelling, workshops en open studio's.

Deelnemende kunstmusea en -instituten in 2024:

Voor meer informatie en actuele programering check @elements_presents of bekijk de onderstaande brochure.

BROCHURE ELEMENTS

Nutezien

Geen resulaten gevonden.
Bezig met laden