YOUNG OFFICE Takes over

Vrijdag, 6 maart 2020

Na een succesvolle eerste #BFF, tovert nu het YOUNG OFFICE team het Bonnefanten om tot een podium voor hun avond vullende programma. Deze avond werken ze rond het thema seksualiteit en identiteit. Ze nodigen nieuwe, interessante partijen uit om samen met de bezoekers de werken in het Bonnefanten door een andere bril te bekijken.

Tevens is deze avond het gehele museum gratis te bezoeken!

De avond start om 20:00 uur en eindigt om 23:00 uur. Toegang is gratis.

Meer weten? Houd onze social media en website in de gaten om meer te weten te komen over #BFF 2!
Tot snel, in het Bonnefanten.

Volgende #BFF's:
  • BFF #2: Vrijdag 6 maart - YOUNG OFFICE takes over
  • BFF #3: Vrijdag 3 april - Bonnefanten prikkelt zintuigen
  • BFF #4: Vrijdag 1 mei - Bonnefanten ontvangt de buurt

Wat zijn Bonnefanten First Fridays?

Communities claimen het museum

Musea zijn de schatkamers van de samenleving waarin verleden en heden samenkomen. Ze zijn het geheugen van stad, streek en land en bieden nieuwe vensters op de wereld of vergroten de bestaande vensters. Juist in deze tijd, waarin alles draait om zelf ervaren en beleven, zijn musea misschien wel belangrijker dan ooit. Het zijn plekken voor bezinning, verwondering, verbazing en ontroering, allemaal emoties die musea een intrinsieke waarde geven. Vanzelfsprekend moet dit voor iedereen bereikbaar zijn.

Elke eerste vrijdagavond van de maand, tijdens Bonnefanten First Fridays (#BFF), geven wij de sleutel van het museum uit handen. Elke maand nodigen we een verrassende vereniging, club of stichting uit om de sleutel aan te nemen en een avond naar eigen voorkeur in te richten. Als uitgangspunt voor het programma nemen ze de collecties oude en hedendaagse kunst of de tijdelijke tentoonstellingen die op dat moment in het museum te zien zijn. De bezoeker verandert hiermee van een toeschouwer in een deelnemer of zelfs co-creator.

Mede mogelijk gemaakt door de BankGiro Loterij.