Bonnefanten Blaast Omver!

Vrijdag, 7 februari 2020

De eerste #BFF is al snel! Vrijdag 7 februari toveren blaasorkesten Blech Mich, Mosa Brass en Brassband Merum het Bonnefanten om tot hun muzikale podium. Deze avond spelen ze stukken geïnspireerd op kunstwerken uit de huidige tentoonstellingen in het museum.
De avond start om 20:00 uur en eindigt om 23:00 uur. Toegang is gratis.

Meer weten? Houd onze social media en website in de gaten om meer te weten te komen over de eerste #BFF van 7 februari!
Kom je ook? Laat het ons weten via Facebook.

Tot snel, in het Bonnefanten.

Wat zijn Bonnefanten First Fridays?

Musea zijn de schatkamers van de samenleving waarin verleden en heden samenkomen. Ze zijn het geheugen van stad, streek en land en bieden nieuwe vensters op de wereld of vergroten de bestaande vensters. Juist in deze tijd, waarin alles draait om zelf ervaren en beleven, zijn musea misschien wel belangrijker dan ooit. Het zijn plekken voor bezinning, verwondering, verbazing en ontroering, allemaal emoties die musea een intrinsieke waarde geven. Vanzelfsprekend moet dit voor iedereen bereikbaar zijn.

Tijdens de Bonnefanten First Fridays (#BFF) geven wij de sleutel van het museum uit handen. Elke maand nodigen we een verrassende vereniging, club of stichting uit om de sleutel aan te nemen en een avond naar eigen voorkeur in te richten. Als uitgangspunt voor het programma nemen ze de collecties oude en hedendaagse kunst of de tijdelijke tentoonstellingen die op dat moment in het museum te zien zijn. De bezoeker verandert hiermee van een toeschouwer in een deelnemer of zelfs co-creator.

Mede mogelijk gemaakt door de BankGiro Loterij.