Naar aanleiding van de presentatie gaat Heske ten Cate, artistiek directeur Nest in Den Haag, met Gladys & Sophie in gesprek over hun werk en het kunstenaarschap.Condities voor het maken van een werk

Gladys Zeevaarders & Sophie Johns (1993, Kerkrade & 1993, St. Gallen) studeerden in 2018 af als kunstenaarsduo aan de master Polis van het Maastricht Institute of Arts. Sindsdien maken ze grote abstracte potloodtekeningen die ontstaan in langdurige, gezamenlijke werksessies, soms in bijzijn van publiek. In The Studio #6 is het duo van 3 juli tot en met 21 augustus live op zaal aan het werk. Bezoekers zijn uitgenodigd het maakproces bij te wonen. Bij voltooiing van deze creatieve periode wordt door middel van een rituele handeling een tekening aangeboden aan de toeschouwer.  

Naar aanleiding van deze presentatie gaat Heske ten Cate, artistiek directeur Nest in Den Haag, met Gladys & Sophie in gesprek over hun werk en het kunstenaarschap.

Datum: donderdag 7 juli 2022
Tijd: 15.00 - 16.00 uur
Toegangsprijs: gratis op vertoon van een geldig museum entreebewijs. Aanmelden verplicht
Locatie: Bonnefanten, Maastricht - Het gesprek vindt plaats op zaal bij de presentatie The Studio #6 van Gladys Zeevaarders & Sophie Johns (2e etage)

Aanmelden

Wil je deze lezing bijwonen? Dat kan. Meld je per mail aan via events@bonnefanten.nl. Let op: er zijn een beperkt aantal plekken.

Nutezien

Geen resulaten gevonden.
Bezig met laden