Hrair Sarkissian legt in zijn tentoonstelling The Other Side of Silence de wonden van conflicten bloot. Live horen hoe hij dat doet? Kom dan langs voor het kunstenaarsgesprek op 7 mei!


Hrair Sarkissian brengt onzichtbare verhalen en omstreden geschiedenissen aan het oppervlak. Hoe doet hij dat? En waarom is dat voor hem en velen anderen zo belangrijk? Ontdek meer over zijn werk en aankomende projecten tijdens de Artist Talk met Hrair Sarkissian en Todd Reisz, architect en coauteur van de monografie die is geschreven over het werk van Sarkissian. De voertaal van dit gesprek is Engels. 

Voorouders

Hrair Sarkissian en Todd Reisz zijn dit jaar op een onderzoeksreis naar Turkije geweest om meer te weten te komen over de achtergrond van Sarkissian’s grootmoeder, die oorspronkelijk uit de Mush provincie van Turkije komt. Tijdens dit kunstenaarsgesprek zullen ze hun ervaringen en wat ze ontdekt hebben gedurende deze reis bespreken. Dit onderzoek naar zijn voorouders legt Sarkissian ook vast in een nieuwe film die hij aan het produceren is. 

Deze Artist Talk is een onderdeel van de tentoonstelling Hrair Sarkissian: The Other Side of Silence, te zien t/m 14 mei in Bonnefanten.

Datum

Zondag 7 mei 2023

Tijd

14:00 - 15:00 uur

Waar

Bonnefanten

Entree

Gratis toegang op vertoon van een geldig entreebewijs

Hoofdafbeelding: Links kunstenaar Hrair Sarkissian, rechts dr. Omar Kholeif tijdens kunstenaarsgesprek op de opening van de tentoonstelling op 27 november 2022. Foto: Manor Lux

Nutezien

Geen resulaten gevonden.
Bezig met laden