• Art Rocks Masterclass met Sef
  • 2020-10-04T10:30:00+02:00
  • 2020-10-04T16:00:00+02:00
  • Hoe klinkt een Brueghel? Of een Kahlil Joseph? De landelijke muziekcompetitie Art Rocks daagt jou uit een nummer te maken geïnspireerd op een kunstwerk uit de collectie van 15 verschillende musea.

Hoe klinkt een Brueghel? Of een Kahlil Joseph? De landelijke muziekcompetitie Art Rocks daagt jou uit een nummer te maken geïnspireerd op een kunstwerk uit de collectie van 15 verschillende musea. Art Rocks organiseert samen met Popsport veertien inspirerende Songwriting masterclassdagen om je hierbij te helpen. Deelname is gratis, geef je wel even van tevoren op via onderstaande aanmeldknop.

Tijdens deze dag doe je inspiratie op om mee te doen aan Art Rocks en maak je een begin met je nummer. Oog in oog staan met een kunstwerk, wat doet dat met je? Welke sound hoor je? En hoe vertaal je dat naar lyrics? Aan het einde van de dag heb je in ieder geval een begin gemaakt met je nummer en heb je handige tips en tricks die je helpen om het thuis af te maken.

Programma

Je begint de dag met een workshop Kunst Kijken o.l.v. de ervaren museumdocent Peter Thissen. Je bekijkt hierbij de kunstwerken die zijn geselecteerd voor Art Rocks op een associatieve manier zodat je nieuwe inspiratie krijgt. Ervaar wat het kunstwerk bij jou teweegbrengt. Na deze workshop laat je je inspireren door een van de Art Rocks ambassadeurs, die je vertellen hoe het kunstwerk hen heeft geïnspireerd in het creatieve proces van het schrijven van een nummer.

Met Sef & Popsport coaches
Wanneer:
zondag, 4 oktober 2020
Waar: Gewoon in het Bonnefanten!
Tijd: 10:30 – 16.00 uur

MELD JE AAN

Popsport coaches

De Popsport coaches helpen jou een sterke start te maken met jouw Art Rocks track. Niet door je te vertellen hoe dat moet, juist door jouw proces te ondersteunen! De coaches die jou gaan helpen met songwriting zijn: Linda van Leeuwen (Blaudzun, The Great Communicators, Thijs Boontjes), Pim ten Have (Figgie, Somersault), Linde Schöne en Massi.

A5 Flyer Masterclasses SEF.jpg