M2Live B the change
M2LIVE
B the change

20 januari 2007 14 > 02 uur

Bekijk hier de foto's van M2LIVE 2007

De enige echte MuseumMarathon door en voor jongeren!

Op vijf verschillende podia in het Bonnefantenmuseum Maastricht zullen spetterende optredens te zien zijn van jonge talenten. En na afloop niet te vergeten een swingende afterparty in Ipanema.

Studenten en scholieren organiseren samen met medewerkers van het museum de optredens en de communicatie rondom dit evenement, dus met de inhoud zit het wel goed. Overdag leiden juniorgidsen de mensen langs de highlights van het museum en ’s avonds is er een live TV uitzending vanuit de ronde toren over B the change.


Meer dan 110 verschillende optredens staan op dit moment geprogrammeerd voor de derde editie. Jonge artiesten en kunstenaars staan in de spotlights met een afwisselend en boordevol programma: Brazilian classic guitar, mandoline, rudimental drumming, elektrische viool, Marokkaanse dans, Spaanse zang, trompet, poëzie, flamenco, darbouka, zelf gemaakte animatiefilmpjes, salsa, breakdance, turkse rap en ga zo maar door.

 

B the Change, en maak het verschil in deze wereld!
B the Change , en maak het verschil in deze wereld! De titel van een groot ideëel evenement, bedacht door de makers van IDTV.

Met de slogan Be the change you want to see in this world van Mahatma Ghandi worden jongeren aangespoord om het heft in eigen hand te nemen. En wat doe jij is dan ook de centrale vraag tijdens het jongerencongres op 20 januari in het MECC Maastricht. De thema's van deze dag zijn: Solidariteit en Vrede, Verzet, Discriminatie en Onwetendheid.

Een evenement dat ertoe doet, zo vindt ook het Rode Kruis, hoofdsponsor van B the Change. Inmiddels zijn er al heel wat instellingen en jongeren die hun bijdrage hieraan leveren. Zo ook het Bonnefantenmuseum. Na afloop van het congres haakt B the change in bij M2LIVE, waar jonge mensen op vier podia in het museum hun talenten laten zien. Het TV programma wordt opgenomen door de NOS en is live. Het wordt uitgezonden van 19-20 uur op Nederland 3.Programma
Bekijk hier het complete middag- en avondprogramma van 20 januari 2007 14 > 02 uur op alle 5 de podia!
M2LIVE 2006 was een mega succes in vele opzichten!
Bekijk hier de terugblik van de M2LIVE 2006. Met foto's en het complete programma!